Roadtripen er i gang!

Nå har vi fått besøk av Ole og Annikken for omtrent en uke siden, og i går forlot vi Newcastle for å dra på road trip. Første stopp: Port Macquarie. Her har vi leid en husvogn for to netter, hvilket er en første gangs opplevelse for hele gjengen. Den er litt liten, og ikke like fin som Sebel hotel som Ole og Annikken bodde på i Newcastle, men den ligger sentralt, og har en viss sjarm. Vi mangler bare cowboy-hatter!

I dag har vi gått tur langs alle strendene og vært på koalasykehus. Her ligger syke koalabjørner som har vært utsatt for katte- og hundeangrep, skogbrann, infeksjoner, ulykker og andre uhumskheter. Når koalaene er friske nok slippes de ut i det fri igjen.

Planen videre for road tripen vår er Coffs harbour i morgen, deretter går ferden videre mot Byron Bay og Brisbane, hvor Ole og Annikken sier takk for seg og flyr ned til Sydney og tilbake til Norge. Lars og Silvia fortsetter oppover, men nøyaktig hvor vi drar vil tiden vise.

Siden sist vi skrev har vi vært i Barington tops sammen med en hel gjeng fra klassen. Mel, en jente på kullet, har en hytte der oppe som familien hennes eier sammen med noen andre familier.

Silvia har også feiret bursdagen sin.  Noen uker etter bursdagen kom det bursdagskort i posten fra Norge. Det er litt forsinkelser i posten virker det som, men det det gjør ingenting, for det føltes som om å ha bursdag på ny!

Mens Ole og Annikken har vært her har vi bla.a vært en tur i Sydney. Vi var på Circular Quay, spiste lunsj på Sydney Harbour, vandret litt i sentrum og i den botaniske hagen. På kvelden så vi La Bohème i operahuset. Det var både Silvias og Lars første gang på opera. Vi likte det kjempegodt!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s