Hei igjen!

Nå har vi ikke fått blogget på en stund, og det beklager vi veldig! Det har bare vært så hektisk de siste dagene, og vi har hatt problemer med internett!

Siden sist vi skrev har vi flyttet inn i et nydelig lite hus på The Hill sammen med Olav og Lene. Vi har hatt en liten inflyttingsmiddag, blitt venner med de britiske utvekslingsstudentene – «The Poms», vært i dyrehagen og på rugby league kamp, og vært i Sydney på helgetur!

Det er kjempedeilig å endelig ha et sted å bo. Vi begynner sakte men sikkert å føle oss litt som hjemme i Newcastle. Huset er et to etasjers rekkehus med tre soverom og en veranda med utsikt over havet. Det er fullt møblert, og ligger i gåavstand fra Darby St (restaurant og handlegaten) og stranden – Helt perfekt!

Helgen har vært kjempedeilig. Etter endelig å ha blitt ferdig med forelesningsukene dro vi på tur til Sydney. Vi tok toget tidlig lørdag morgen, og siden billettautomaten ikke virket ble togturen gratis! Ikke at det er så dyrt. Det koster under 4 $ hver vei med toget. Vel fremme i Sydney tok vi inn på et hostell før vi dro ut for å se på operahuset og akvariet. Akvariet var kjempeflott! Det var en merkelig opplevelse å stå midt i en glasstunnel med haier, fisk og rokker svømmende rundt seg. Påkvelden var vi ute og spiste på en italiensk restaurant med deilig mat før vi tok en liten tur ut på byen og traff the Poms, som også var i Sydney i helgen.

Vi har nå begynt på tredje uke på studiet, og er nå i gang med klinisk undervisning på sykehuset. Da må vi gå rundt i pent tøy – skjorter, skjørt og dressbukser, og går rundt i mindre grupper sammen med en lege og snakker med pasienter. Jeg har hatt en kjempefin dag (Silvia), men stakkars Lars er fortsatt på skolen. Han skulle være i akuttmottaket fra kl 16 til 24. Får se hvordan det har gått når han kommer hjem.

Nedenfor er det litt bilder fra det vi har sett og gjort i det siste.

 

Reklamer

2 thoughts on “Hei igjen!

 1. Hallo fra the OC. Nå er vi i Newport, på vei til Hollywood. Det var flott å høre fra dere. Dere har virkelig tatt mange fine bilder. Oppladingsbildet av Lars fikk høy score her! Litt vanskelig å få til skype med tidsforskjellen, men vi prøver jevnlig på Starbuck’s – der er det wifi. Kos fra oss i California

  Flexuskort for Ruter
  kan du bruke på
  SAS Flybussen

  Flexuskort som er gyldig i Oslo sentrum
  gir rabatt på SAS Flybussen.
  Dersom reisestrekning i kortet er definert
  til Oslo Lufthavn Gardermoen gir det
  selvfølgelig ingen tilleggspris på Flybussen.

  NB! Flexuskortet må være validert før bruk på SAS Flybussen.

 2. Spørsmaalet er om man kan bruke Flexuskortet i Australia!

  Ellers haaper jeg dere har det fint. Ser dere flotter dere med mange nye venner på FB, det er litt saann «Se paa meg – jeg kan snakke engelsk, jeg faar meg mange nye venner».

  Kose seg!

  Ulf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s